Nurettin Topçu İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://nurettintopcuiho.meb.k12.tr
Adres : Atakent Mahallesi Fatih Caddesi No 4 Posta Kodu 01260 Yüreğir/ADANA
VİZYON : Demokrasiye inanan, günün gerektirdiği teknolojiyi kullanabilen mesleki yeterliliğe sahip, kişilikli,saygılı, dürüst, toplumsal değerlere sahip çıkan gençler yetiştirmek. Mesleğinin gerektirdiği üretken, yapıcı araştırmacı ve kendini devamlı günün gereklerine uygun geliştiren gençler yetiştirmek.
MİSYON : Kendine güvenen bilinçli bireyleri; Milli ve manevi değerlere sahip, Kendine güvenen, dürüst, üretken Sorgulayıcı, kendisiyle barışık Sorumluluk sahibi Düşündüklerini ifade edebilen Mesleki ve Teknik bilgilerle donatılmış, piyasanın aradığı özelliklere sahip, teknolojiyi kullanan, nitelikli ara eleman yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Saatler : 08:30--15:00
Yabancı Dil : İNGİLİZCE VE ARAPÇA
Servis : SERVİSİMİZ MEVCUTTUR
Ulaşım : Atakent Mahallesi fatih caddesi no:5 posta kodu:1260 Yüreğir Adana Ulaşım. Merkez postaneden afet evleri ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı kalkan otobüsler okulumuza yakın yerden geçiyor.
Yerleşim Yeri : ATAKENT MAHALLESİ -AFET EVLERİ YÜREĞİR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ YÜREĞİR İLÇE MERKEZİNDE OLUP KAYMAKAMLIK BİNASINA 10 DK. MESAFEDEDİR.
Kontenjan Bilgileri : 120
Sportif Etkinlikler : FUTSAL,WUSHU,VOLEYBOL,BASKETBOL,FUTBOL
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : TÜBİTAK 4006, etwinning Projeleri, ERDEM PROJESİ,Sada projesi